Nybygg

Vi fører opp nybygg, fra tomt til nøkkelferdig hus, og du får drømmehuset til avtalt tid og pris. Du vil ha 5 års reklamasjonsrett, og ved oppføring av et nybygg slipper du å tenke på noe som helst, vi tar på oss jobben fra A-Å.

Du velger hvordan ditt drømmehus skal se ut – du velger design, arkitektur og funksjonalitet. Tenk på at ditt hus vil være ditt hjem i mange år framover.

Boliger

Vi fører opp boliger i forskjellige stiler, etter ditt ønske. Vi hjelper deg å realisere din boligdrøm. Det trenger ikke å koste all verden. Vi bygger huset ditt i den størrelsen som passer deg, enten det er en tradisjonell enebolig på landet, en funkisbolig i byen, eller en boligblokk på tomten.

Terrasser og balkonger

Byggmester Valde AS lager terrasser, balkonger, verandaer og altaner, samt fjerner gamle eller bygger på eksisterende. Når sommeren kommer er det fint å ha et sted å grille, samle venner eller holde middagsbesøk for familien. Vi tilbyr et komplett anbud på en altan, balkong, terrasse eller veranda – skreddersydd for deg og dine behov.

Garasje og carport

Vi utfører oppføring av garasje og carport, størrelse etter ønske. Det finnes mange muligheter innen garasjer. Du kan få enkel, dobbel, med og uten boder, med loft/hems, garasje med carport, eller andre spesialtilpasninger etter ditt ønske.

Uthus, boder, naust og lysthus

Vi fører opp mindre nybygg som boder, uthus, låver og lysthus.

Ønsker du mer informasjon?

Har du spørsmål knyttet til våre tjenester eller produkter, ikke nøl med å ta kontakt med oss på e-post eller telefon for en hyggelig og uforpliktende prat.