Rehabilitering

Byggmester Valde AS utfører større prosjekter innen  oppussing og rehabilitering, og jobber typisk med boligblokker, industribygg, kontorbygg og skolebygg. Rehabilitering innebærer ofte utskiftning av gamle vinduer, dører, gulv og kledning, eller oppussing og fornying.  Ved å foreta en enkel befaring, kan vi hjelpe deg å fastslå hvilke deler som eventuelt bør skiftes ut ifra et energibesparende perspektiv.

Utskiftning av tak

Uten et tett tak vil huset bli ødelagt relativt fort. Det vil oppstå lekkasjer som fører til råteskader, og alt skadet materiell må skiftes ut. Dette er dyrt, og dekkes ikke automatisk av forsikringsselskapet. Kontakt oss, og vi legger nytt tak før dette problemet oppstår. Dersom du vet at taket på bygningen er svært gammelt og modent for utskiftning, bør du få gjennomført en sjekk, og eventuelt byttet det ut før det oppstår skader.

Utskiftning av kledning

Vi skifter ut kledning for deg, og setter korrekt faglig utførelse høyt, slik at resultatet blir optimalt. Dersom man skifter kledning vinterstid, bør man kjøpe ferdig malt eller impregnert kledning. Monterer man ubehandlet kledning og ikke har anledning til å male kledningen med én gang, kan kledningen bli skadet når vann trekker inn i treverket. Vi monterer kledningen til avtalt tid og pris, raskt og effektivt.

Etterisolering

Har du kalde gulv og lekke vinduer? Er det vanskelig å få varmen i bygget til å vare? Dette kan skyldes dårlig isolasjon. Eldre hus har ofte mangelfull isolasjon. Dette kan enkelt utbedres ved å etterisolere. Ved etterisolering vil du få lavere energibruk og dermed lavere strømutgifter, i tillegg til et bedre inneklima og komfort. Spør oss om etterisolering.

Ombygging

Er du misfornøyd med romfordelingen eller planløsningen i din bygning? Dersom du for eksempel eier et gammelt skolebygg og vil optimalisere dette som et kurslokale eller endre det til et kontorbygg etc., tar vi på oss denne jobben med glede. Vi tilbyr deg ombygging til avtalt tid, og kan garantere for god kvalitet. Spør oss gjerne dersom du ønsker forslag til ombygging.

Garasje og carport

Vi utfører oppføring av garasje og carport, størrelse etter ønske. Det finnes mange muligheter innen garasjer. Du kan få enkel, dobbel, med og uten boder, med loft/hems, garasje med carport, eller andre spesialtilpasninger etter ditt ønske.

Legging av gulv

Vi utfører maling, pussing og nylegging av gulv, og har lang erfaring innen dette. Vi utfører slikt arbeid i alle typer bygninger.

Utskiftning av dører og vinduer

Ved å bytte gamle dører ut med nye dører, kan man få en verdiøkning på bygningen. Vi monterer alle typer dører, blant annet ytterdører, terrassedører, branndører og lyddører.

Har du en dugget/punktert rute? Har du et gammelt hus kan det være mye energibesparende på oppvarming å bytte ut store vindusflater som lekker mye varme. Vi skifter ruter uavhengig av årsak, både rimelig og effektivt.

Ønsker du mer informasjon?

Har du spørsmål knyttet til våre tjenester? Lurer du på om vi kan hjelpe deg med ditt prosjekt? Ikke nøl med å ta kontakt med oss på e-post eller telefon for en hyggelig og uforpliktende prat.